Thursday, January 29, 2009

Sarah and Skype


Gembiranya Aisyah..

Beberap hari lepas, Aisyah dapat berskype dengan Sarah, her best friend di Shah Alam.. Sekarang kami dah terer guna skype.. jadi bagi yang belum download skype, silalah download.. boleh kita bersembang-sembang..

Aisyah sangat gembira bersembang dengan Sarah..
Saya suka plus ketawa tengok depa bersembang..
Saya ambik gambarSarah yang keluar dalam notebook saya..

'Sarah, awak apa khabar?


Awak buat apa tu?
Awak main basikal tak petang-petang?

Kita kat sini rindu sangat dengan awak..
Awak teringat tak dengan kita?
Sarah, awak pergi sekolah tak?
Sarah., awak darjah kelas apa?
Sarah, nanti awak datanglah sini yer..bla bla..
Kami juga telah berskype dengan my sister di Shah Alam- Kak Nik, my sister di Johor Bharu-Kak Za, dengan Atok dan Nenek di Bangi, dengan beberapa orang lain yang sudah ada skype..
____________
Sekarang cuaca sangat panas, dua tiga hari ini waktu siangnya terik sampai kami rasa macam silau, berpinar-pinar dan rasa nak pitam. Suhunya dalam 40-42 degree.. dengan kering dan angin yang terpa muka kita pun rasa berbahang.. Wahh ini kali pertama kami berdepan dengan panas sebegin, rasa sangat terkejut dan takjub.. Subhanallah..
Jadi kena kurangkan keluar rumah kecuali perlu sangat..