Monday, January 12, 2009

Surat Irdina dan Aisyah

Aisyah dan Dina

Dina telah mengirim email kepada Aisyah melalui email ibunya Nurul beberapa hari lepas. Aisyah punyalah seronok dapat email dari Dina, dia terus balas dan asyik bercerita betapa rindunya Aisyah nak bermain dengan kawan-kawan kat Nursery Kristal, kawan-kawannya di sekolah ISSA, kawan-kawannya di sekolah Little Caliph, kawan-kawan jirannya dan sedaranya di Bangi, Kakak Afiah dan lain-lain, adik Absya dan semuanya kat sana..

Dina nama penuhnya Irdina, anak kepada Nurul Himmah kawan Umi di UiTM. Semasa Aisyah sekolah Little Caliph dia sangat mesra dengan Dina, suka dokong Dina sebab Dina ni kecik dari dia. Umur Dina 5 tahun dan Aisyah 6 tahun.

Lepas Aisyah masuk sekolah ISSA, Dina belum masuk sekolah. Tapi mereka berjumpa balik selepas Aisyah duduk di Nursery Kristal selepas habis sekolah. Kat situ mereka jadi rapat semula dan selalu lah Aisyah cerita bahawa Aisyah suka dokong Dina sebab Dina ringan dan sangat comel..

Ini adalah email dari Dina..

Assalamualaikum...
kakak aisyah awak dah pandai cakap english ke dan awak bile
awak nak balek dina dah rindukan aisyah.
dina dah masok darjah satu di sekolah sri pintar .

byebye

____________


Aisyah telah membalasnya ...
Ini adalah balasan email dari Aisyah..


Assalamualaikum,

dina kakak aisyah pun rindu kan dina.
dina dah makan.
dina sihat ke....
kak aisyah sihat
bai lain kali kita sembang lagi eh....
bai......
______________

Umi uploadkan sebagai kenangan perjalanan Aisyah..