Wednesday, February 11, 2009

Maybank di hatiku

Cepatnyer...

Semalam saya baru buat tt dari Maybank ke Commonwealth Bank sebanyak RM4000 bersamaan AUD 1621.40.. hari ni dah masuk dah.. cepat sungguh..terernye..

Saya rasa dia punya charge dalam AUD 10 jer.. ok ler tu.
Saya juga ingat dalam 4 hari.. rupanya 1 hari.. bestnyer..

Masalahnya duit tu kena di allocatekan untuk bayar sewa rumah March sebanyak AUD 1200 (lebih kurang), due sewa on 3 March, jadi yang tinggal untuk saya berbelanja hanyalah
AUD 400..
ciputnyer....

Nampak gaya saya kena upah orang jadi Financial Consultant ni..
'Aisyah, Aisyah boleh tak jadi financial consultant Umi??'
'Tak boleh.. takperlah... Nanti Umi tanya Auntie Ina pulak...' hehe..

p/s masalahnya Auntie Ina pun menghadapi situasi dengan sama dengan Umi ni... hehe...