Thursday, February 5, 2009

Geramnye...

Aisyah Kena Marah...

Saya rasa geram sangat dengan Aisyah..
Sebabnya bukanlah besar sangat, tapi sebab ia berlaku kat Ostolia.. jadi saya rasa marah dan sangat geram..

Bila saya tahu jer, saya pun marah lah Aisyah..
Dan dia pun apa lagi.. meleleh air mata sedih sebab kena marah...

Kalau kat Shah Alam saya tak rasa marah rasanya.. tapi kat sini lain sikit..

Suspennya...
Aapa yang Aisyah buat tu.. teruk sangat ker?

Tak ler teruk pun, nanti lepas ni saya sambung...

Sekarang nak keluar pergi rumah Asra, Study Circle minggu ni Asra offer buat kat rumah dia.. Saya nak keluar lah ni....kol 6pm..