Wednesday, February 11, 2009

Birthday Orang-orang Baik..

Happy Birthday To You...


PDA saya dah crash.. jadi semua birthdates orang-orang penting dalam hidup saya semua crash bersama-sama crashnya PDA saya tu.. Sebelum ini, saya akan masukkan sekali jer birthdate sapa-sapa then bila sampai tarikh tu setiap tahun, PDA saya akan menyala...
dan berbunyi... ting ting ting... oo ada birthday somebody hari ni.
Then I will send sms wishing happy birthday...
tapi semuanya sekarang dah takde..


Yang ada hanyalah beberapa orang saja yang saya sempat ingat...


Antaranya..

8th Feb is the birthdate of my beloved darling younger sister.. Zuraida Hashim... she is 36 now.. huuuu dah tua yer... hehe.... Happy Birthday darling Uya.


My darling Aisyah informed me that her teacher, Mrs Jap punya birthday hari ni. ..
Aisyah said she has told her teacher..'I have something surprise for you.. I will bring it tomorrow..'
Ayoyo... sudah janji, apa mau kasi...
Akhirnya..

Tadi, saya ke Coles lepas Aisyah habis kelas teakwondo, tak tahu apa nak beli, akhirnya
beli ini....

Buku recipe dengan coklat.. hehe...





Inilah rupanya bila lepas dibalut.. Aisyah gembira sakan, kerana dia mempunyai hadiah untuk guru kesayangannya......



Sapa comel ni? Oooo dua orang princess... Aisyah dan Wawa... sesi baca buku cerita petang tadi lepas mengaji Quran..