Saturday, March 21, 2009

Visiting Hours

Visit Niza..

Niza dan suaminya Hafiz dan anak-anak mereka 4 orang yang comel-comel dah settled down, dah dapat rumah, cantik rumahnya di Merryland Road dalam 20 minit rasanya dari tempat kita orang duduk. Niza ni pensyarah Finance di UiTM Shah Alam, tinggal di Seksyen 18 Shah Alam merupakan kawan baik juga kepada our beloved Kak Ram. Malam tadi kami sekeluarga menziarahi mereka, meraikan kedatangan mereka ke Melbourne ini. Bast ler spaghetty kari version Melbourne yang depa buat untuk kami.. Bukan makan mee kari tapi makan dengan spaghetty.. Abah siap tambah dua kali.. hehe..




Niza dan sibongsu Ibrahim Adham.. comelnya dia.. Dah 9 bulan umurnya..


Bersama keluarga mereka di ruang tamu rumahnya.. rumahnya best..
p/s Untuk beloved Kak Ram, gambar ini kita orang kirimkan khususkan untuk Kak Ram yer..
--------------------------

Visit Garage Sale..

Kat sini setiap Sabtu Ahad, banyak betul garage sale. Nak let go barang lama dan kadang-kadang barang masih elok lagi dengan harga yang murah. Pagi tadi jam 9 pg Sabtu 21 March, kita orang ke Garage Sale. Dekat jer, dalam 10 minit dari rumah.

Selepas gedek-godek, pegang, test, acu, cuba, try ... apa ler segala..
Akhirnya kami beli kasut roda untuk Aisyah berharga AUD10 dan basikal untuk Abah AUD30. Helmet Abah AUD5 dan helmet Aisyah free. Semuanya berharga AUD45.




Ini gambar apa pulak..


Aisyah ler ni.. ada pulak ambik gambar Umi terlelap masa dengar ceramah.. hehe..