Thursday, March 12, 2009

Gambar Kenangan..

Gambar-gambar masa balik mesia..



Rindunya kat rumah kita orang.. ..


Ikan dah tinggal dua ekor.. siannyer dia..

Kita ke Alamanda, Putrajaya.. pusing-pusing dambil makan-makan..



Inilah My Grandmother. Ibu kepada Ibu saya...Namanya Wan Zainab




My mother and my grandmother.. look like twin tapi sebenarnya Ibu dan anak.. mudakan my Wea.. My mum 63, my Wea nearly 80 dah tu..


Aisyah kena tampal gigi...




My darling brother dari Sudan pun balik, kita buat gathering kat my elder's house di Shah Alam.. ini adalah duit 'elaun ' yang Ayah Die kasi pada Aisyah... banyaknyer... thank you Ayah Die.



Aisyah and her beloved friend Sarah...


Aisyah and her beloved Adik Absya

Sepanjang saya balik, my eldest kasi pinjam kete kelisa dia untuk saya ke hulu dan ke hilir. Mujurlah dia ada 3 kete, kalu ada 4 kete lagi ler best, buleh saya silih bertukar ganti..
Thank you ye Nik atas kesudian beri pinjam keta untuk saya ke sana sini dua minggu tu..
Lain kali kita balik Mesia , nak pinjam lagi yer.. hehe..