Tuesday, October 13, 2009

Ahad

Ahad 11 Oct

Pagi Aisyah ke sekolah Agama dan Iman pun saya suruh pergi sekali. Sementara tunggu, saya bersembang sambil ucapkan selamat hari raya pada kawan-kawan Singapore yang ada di sana. jam 12.30 tgh, kami balik awal dan terus tuju ke rumah Nani Syed- menghadiri open house dan doa selamat di rumah barunya.

Makan lagi...
dan sedap sangat...

Best sungguh.. sama BBQ kambing, ayam dan udang plus nasi beriani, bihun goreng, roti jala dan macam2 lagi.. Lepas makan dan bersembang-sembang dengan kawan-kawan-Sham, Zura, Miza, Sheri, Kak Hada dll- terpecah rahsia.. masing-masing tak tau tahun lahir, so orang ni ingat orang tu lagi muda dan address diri kakak ler macam-macam.. Rupa-rupanya Sheri Abuya, Sham Din Hogan, Nana Dr Hatta, Zura Rizal dan saya rupanya kami sebaya... hahaha.. semuanya lahir 1969... Oooo sebaya yer....

Dalam jam 4 petang baru kami balik ke rumah. Terima kasih banyak-banyak pada nani atas jamuan yang diberi.

Petangnya- saya tolong Aisyah menyempurnakan hajat dihati yang lama terpendam. Dia nak sangat ada blog, nak isi gambar masa dia kecik-kecik dan berstory apa yang dia rasa best.. Jadi kami berdua pun duduk depan komputer buat blog aisyah.. akhirnya...
Taraaaaaa... jadilah blog aisyah di http://aisyahfairuz.blogspot.com/

Aisyah gembira melompat-lompat.. hehe..