Wednesday, October 28, 2009

Birthday Girl..

Buleh ker?

Buleh ke panggil girl yer? Dah tua dah ni.. bukan girl.
dah tu nak panggil apa? Panggil lady kot..
Birthday Lady.. isyy tak penah dengar pun orang guna birthday lady.. hehhee..

Takpelah belasah saje ler..


cam girl jer saya dalam lukisan ni, bukan cam lady.. hehe..

Ni lukisan anak murid saya walaupun saya tak ajar dia kat UiTM, dia lukis dan email ke saya.. Meraikan Fadilah, saya uploadkan di sini..
Terima kasih ye Fadilah Ahmad Suffian. Saya suka lukisan awak..


Happy Birthday To Me..
Happy Birthday To Me..
Happy Birthday To Umi..
Happy Birthday To Myself..
_____________

Facebook..

Kat facebook saya penuh ucapan Happy Besday dari my beloved students dan juga kawan-kawan saya. Dengan doa dan ucapan. Saya terharu..

Terima kasih ye untuk semua...