Wednesday, April 1, 2009

Letih Itu Ujian perjuangan

Letih bangat..

Pernah tak rasa letih? Biasakan.. Apatah lagi kalau kita dah tua.. opsss... bukan tua, dah berumur.. hehe..

Bila badan letih, kita akan rasa mengantuk, rasa nak baring, nak tidur jer.. Betol tak? Kecuali kalau anda seorang superman. Atau power ranger.. atau power puff girl.. Itu dah sure tak letih..

Hari ini saya rasa agak letih.. Tapi berbaloi juga saya datang ke office pagi tadi walau pun letih dan menunggu hampir 20 minit depan bilik Dr Keith Kendell, Lecturer yang ajar Legal Research Method.. Selepas berbincang dengan Keith, saya rasa cerah lagi tentang research saya... It was a wonderful discussion... Now, I'm trying to work on it. I feel like I can see the light at the end of the tunnel now.. ... hehe.. hopefully..

Maka saya sekarang akan redo my proposal.. still not too late, saya baru masuk bulan ke empat. Area saya masih sama, cuma saya nak tukar focus dan mengelakkan sebarang kajian perbandingan... Harap-harap Supervisor saya pulak tidak membantah...insya Allah..