Friday, September 18, 2009

Peristiwa...

Banyaknya..

Banyak perkara berlaku dalam minggu ini..

1- Aisyah telah berjaya mendapat tali pinggang biru 1 calit pada Sabtu lepas. Grading dibuat di Stadium Hoki Melbourne. Kena bayar AUD70 plus AUD10 untuk buku kerja yang baru.. Aisyah sangat seronok dan Abah telah mengambil gambar dan video Aisyah grading. nanti Umi uploadkan..
Aisyah belajar di Hall Teakwondo..Itulah Master Martin Hall, 7h Dan

2- Saya rasa sangat seronok dan teruja bila ada dua malam, kawan-kawan datang solat terawih dan witir di rumah kami. Pada hari Isnin 14 Sep, kawan-kawan dari Bundoora dalam 30 orang campur lelaki dan perempuan. Lelaki dalam 16 orang di hadapan dan perempuan termasuklah anak-anak berada di saf belakang.

3- Pada 16 Sep, kawan-kawan dari KgVic datang berterawih, witir dan bertadarus di rumah kami. Saya rasa dalam 20 orang semuanya, tetapi hanya lelaki, yang perempuan berada di saf paling belakang hanya ada 2 orang.. iaitu Aisyah dan Umi..

Saya ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi datang. Semoga keberkatan bacaan Quran dan solat ramai-ramai akan terjirus dan merata ke seluruh rumah kami dan keseluruhan hidup kami semua..