Saturday, August 29, 2009

Aisyah Sleepover

Aisyah's story..

Aisyah sebenarnya ada cerita happy sangat sebab dia ikut program Grade 2 Sleepover di Sekolah pada 13 -14 August 09. Aisyah tidur kat sekolah dengan kawan-kawan- ada night walk, main games..Esok paginya pergi naik bas ke Melbourne City- ke museum, lunch kat Carlton gardens, pergi Melb aquarium, dan tengok movie IMAX sambil makan popcorn. Budak muslim yang ikut program ni ada 5 orang. Kami requested for halal meat. Semua orang kena bayar AUD55 untuk ikut program ni..Mahalkan? .Tak kasi pun susah, kasi pun susah... hehe..

Nanti Aisyah citekan pengalamannya sendiri soon..
_____________