Thursday, June 4, 2009

Perjalanan

Kisahku..

Banyak sangat perkara yang berlaku sehingga saya tidak berkesempatan untuk duduk menulis entry dlm blog ini.

Namun begitu, ringkasan hidup terbaru adalah..

1-Selepas macam-macam dibuat, laporan dan email tentang heater tak berfungsi termasuklah report teguran tentang layanan Sam dibuat ke HQ oleh Keith, akhirnya ducted heater baru direpair semalam 3 June 5pm. Kesimpulannya Sam adalah Agen yang teruk, Keith my lecturer kat law school yang kata selepas dia campur tangan barulah Sam tu buat kerja.. . Jadi kesimpulannya saya sangat sukakan rumah ini, tapi saya sangat tak suka dengan Agen yang uruskan rumah ini.. Jadi kalau sapa-sapa di Melbourne ni terbaca entry saya ni, janganlah berurusan dengan mamat ni.. tak meriah langsung!

2- Aisyah pulak demam dan selsema teruk sehingga terpaksa berehat dirumah dan ambik anti biotik dari klinik..Sia sungguh tengok Aisyah.. Semoga Allah sihatkan my beloved princess Aisyah cepat-cepat.. amin..I miss my talkative darling yg selalu bising telling me her story of her life kat sekolah..Sekarang dia terbaring tidur. Saya tak dapat attend kelas Keith malam ni.. Saya nak sgt join kelas ni, tapi apa nak buat..

Sekarang kehidupan perlu diteruskan dengan jiwa yang kuat..
Semoga Allah memudahkan semua urusan kami.. amin