Thursday, July 2, 2009

Feedback From Dr Judith

ESL Class..


Hari tu dalam entry sebelum-sebelum ni, saya tulis pasal Dr Judith, English Lecturer for all international students. Masa saya present proposal saya hari tu, saya rasa sangat tak best. Daripada 10, saya bagi markah 5 jer..


Tapi pelik bin ajaib..

Ngapa Dr Judith bagi credit bagusnya kat saya ni..

Feedback ni dihantar ke Supervisor kita dan cc kat kita.

Bau terima petang ni..

isyy musykil le kawe....

Betoi ke aku punya ni? hehe...


_______________



FEEDBACK ON ORAL PRESENTATION

Muhammad Hashim Nurhidayah

FLUENCY

Very clear, could slow down a little.

NON VERBAL FEATURES

A confident presentation and explanation clear.

VOCABULARY

Using the academic discourse associated with the field well.

STRUCTURE

Good

PRONUNCIATION

Good

SLIDES

Slides were for the most part uncluttered, clear and in a logical order.

The introductory slides was a little too long.

Better to use bullet points for questions.

No need for the “Thank you” on the last slide

OTHER

Overall, a very interesting and lucid presentation. You engaged the audience and answered the questions well.

__________


Anyway, Thank you very much Dr Judith..

Nanti saya nak pi bilik dia ler minggu depan, nak bawak coklat ke satu bar..as a present...