Saturday, May 17, 2008

My Blog

The Bloggers...

Response given by my respected friends;

'Dayah, dah bukak blog. it's vry diversified areas.
Many things posted therein.
Cadangan- buat specific discipline...'

Ini sms dari one of my very respected friends from Perlis, ustaz Idris..

Aku balas:

'Blog sy tu memang caca marba sket Ustaz.. hehe..'

____________

Hari tu Dr Pisol pun said similar tone like that,

'Hidayah, why don't you have two different blogs for
different matters, one for family matters,
story about family and anor one for the ilmiah issue,
about law etc Then you link both two blogs..'
_________

Another friend of mine, Dr Azam pulak kata,

'Why should't.. saya rasa ok jer satu blog combine semua,
senang nak baca.. ada macam-macam...

_________

Aku pun tak tahu mana satu lebih tepat.. Tapi buat masa ni, my blog ni memang caca marba, ia adalah diary saya secara maya.. Semua benda saya isi dalam tu, sekadar mendokumenkan apa-apa yang ada dan berlaku sepanjang laluan hidup yang diberi Allah..

Saya sangat suka tulis mengenai family dan anak saya.. kecintaan saya kepada bidang undang-undang juga setara, jadi saya pun selambakkan lah dalam blog yang ada. Pastu apa-apa berlaku mengenai PhD juga saya sumbatkan sekali... Sebab itu ramai yang termasuk blog ini secara 'tak sengaja, nak cari benda lain, tetiba sampai ke blog saya.. hehe..'

Sebab blogspot ni tak boleh buat pages asing.. Maybe lepas ni saya akan tukar ke wordpress. rasanya cantik sikit kot presentationnya nanti, boleh dipisahkan cerita personal dalam page lain, tapi masih dalam blog yang sama..

Itu ler sedikit cerita hari ini...