Sunday, May 11, 2008

Gambar Aisyah Kecik-kecik


'Umi, boleh tak kita masukkan gambar Aisyah masa kecik-kecik dalam blog kita? Aisyah nak tengok la..'

'Boleh, nanti Umi masukkan yer.. Gambar masa Aisyah kecik sampai gambar Aisyah dah besar sekarang .. '
______________
Inilah beloved Umi.... Aisyah the solehah girl... insya Allah

Aisyah umur 2 tahun, naik Air Asia visit Tok Ma dan Tok Ayah



Tiap kali Abah balik kerja, Aisyah akan main-main dengan Abah dan perkara penting Aisyah buat adalah cubit pipi Abah..'adoiii sakitnyer...' Inipun umur 2 tahun jugak

Aisyah tengah main kat kapalterbang mainan di KLIA dengan Abang Firdaus dan Kakak Nadia...


Kurusnya Aisyahkann.. masa ni 2 tahun, Aisyah ikut Umi dan Abah ke Taman tasik Shah Alam.. Aisyah berbalut jari telunjuk sebab baru lepas kena jahit kat SMC, jari Aisyah terputus separuh kena tutup tin ikan sardin..'adoiiii sakitnye..'
----------------

Ini Aisyah berdiri depan rumah..cantiknya dia pakai baju kurung dan bertopi.. ini betul-betul lepas celebrate birthday 2 tahun..
-------


Ini Aisyah umur dah masuk 2 tahun 3 bulan.. ini kat rumah Tok Ma..bulatkan muka Aisyah..


Dua gambar ini Aisyah dengan Umi, masa ni dalam umur 2 tahun lebih gak ler..satu kat pantai main kuda dan satu lagi kat rumah....

Perasan tak Aisyah bulat sakan.... gambar bawah ini sicomel Umi dah masuk 3 tahun 2 bulan.. bulatnye muka dia...