Tuesday, June 14, 2011

Darling Aisyah

Email Aisyah...

Saya saya ke Golo, supermarket yang akan ditutup kerana tak laku (agak saya ler). Semua barangnya dijual lelong less30%. Saya pun belilah macam2 barang2barang seperti sabun, mainan, colour pencils dll.. [sapa belum tahu, boleh gi Golo kat Summerhill, semua branch Golo nak ditutup..]

Saya beli dompet kecik tadi kat Golo, harganya AUD1.50 ja. On the way back, air sabun yg saya beli sekali dengan dompet tu tumpah, so habis basah dompet kecik tu. Saya pun basuh siket buang sabun dan letak atas kertas surat khabar. Aisyah excited nak bukak dompet tu tapi ....rupanya terputus. Dia diam je.. lepas tu Aisyah gi kelas teakwondo dengan Abah.

Balik dari teakwondo dia tulis email ni kat saya..

Aisyah aisyah.. macam-macam... :-)

Ini adalah email Aisyah...


Tue, June 14, 2011 7:34:35 PM
sorry
Photo for Aisyah Fairuz
From:
Aisyah Fairuz
To:umi




Dear Umi,
I did something wrong. You know the zip of the dompet when it was wet i wanted to open it but it was kind of stuck so i pulled and pulled an then it putus. I am REALLY REALLY REALLY! SORRY for not telling you and for breaking it.
Please for give me

From your clumsy daughter
Aisyah