Thursday, July 10, 2008

Birthday Abah

Birthday Abah ke 40 pada 9/7/08
Aisyah sangat happy untuk menyambut birthday Abah pada 9 Julai 2008.. Dua hari sebelumnya, dia sibuk sangat nak beli kad birthday, dan yang paling takjubnya, dia tulis siap-siap kad untuk Abah, umi pun dia tak tunjuk apa yang ditulisnya.. Bahkan Aisyah siap-siap glue sampai umi tak sempat nak sign sekali dalam kad tu.. Kelakar betol anak Umi ni..

Dia juga sangat sibuk ingatkan Umi beli kek birthday untuk Abah..
Ikut ajelah hasrat sicomel ni...

Macamna rupa kad birthday untuk Abah yer...
Inilah rupanya..
Inilah gambar kad birthday Aisyah pilih untuk Abah..

Aisyah tulis dalam kad tu
..
Apa yang Aisyah tulis yer..
Happy Birthday Abah
Aisyah sayang kat Abah
Abah dah belikan Aisyah susu sebab ada hadiah dekat susu tu.
Lagi Abah belikan Aisyah baju, seluar dan jugak mainan
Aisyah doakan insya Allah Abah selamat di dunia dan di akhirat
Semoga Tuhan berkati Abah

Ini kek untuk Abah...

Akhirnya Aisyah yang tiupkan lilin dan potong kek..
Jadi rupanya ni birthday sapa yer.. cam birthday Aisyah jer Umi tengok.. hehe..
To Abah Dearest...
Happy birthday..Semoga Allah berkati hidup Abah di dunia dan di akhirat..amin..