Friday, May 27, 2011

Autumn in my Heart..

Autumn..

Autumn in my heart tu cite Korea...:-)

tahun ini Allah masih beri kesempatan untuk kami emrasai autumn di Melbourne lagi. alhamdulillah. Kembali dari Perth, saya memulakan laluan hidup yang sangat sibuk untuk menyiapkan tugasan. Saya ke Melbourne U dan buat kerja dengan penuh kesungguhan. insya Allah.

Sabtu lepas 21 May ada perbincangan tentang cara penulisan thesis di malaysia hall anjuran VMPGA. Majlis dari jam 9.30 berakhir 1.30pm. Lepas tu Abah jemput dan kami on the back to rumah, singgah di sebuah park berdekatan dengan Malaysia Hall.

Cantik sangat ciptaan Allah.. daun-daun berguguran, warna kuning..
Kita pun ambik ler gambar..:-)


Inilah sicomel saya.. namanya Aisyah..


Mana boleh Aisyah jer posing atas daun-daun. Umi dengan Abah pun nak gak.. hehe..
[sakan ler ...:-))

___________

Perth..

Ni gambar kami di bandar Perth.. kami terlupa nak ambik gambar dengan Shah sekeluarga. Aisyah asyik sebut, 'Kenapa kita tak ambik gambar dengan Adik Syifa'rania Umi..ala...takda pun gambar kata rumah Syifa'rania..' (Syifa'rania yang comel tu adalah anak Shah (kawan yg tolong kami di Perth..)



On the way from perth ke Melbourne, kami berjumpa dengan banyak tempat menarik. Antaranya adalah Wave Rock.. cantikkan.. masya Allah.. baru besar macam ombak..






Ni tengah beli pin gambar Wave Rock tu.. (Balik Mesia, saya tempah 6 helai baju yang sama dengan Aisyah.. sebab aisyah sibuk je nak pakai baju sama dengan Umi..hehe..
baju di atas adalah satu daripadanya...:-))