Sunday, February 26, 2012

Autralia

Poll

Who do you want as Prime Minister?
  • Julia Gillard (11105)17%
  • Kevin Rudd (55461)83%

Saya tak layak mengundi kat Australia, tapi saya selalu membaca dan mengambil tahu apa yang terjadi. Saya suka melihat cara mereka berpolitik. Negara yang maju dan bergaduh secara Australia, walaupun Kevin Rudd kata 'pergaduhan, jatuh menjatuh cara ini ini tidak Australian...'

Sebelum ballot day which is tomorrow, Monday 27 Feb 2012 at 10am, I wish to offer my two cents opinion.. hehe..

My opinion yang tak ada harga sesen pun, 
hanya sekadar pendapat hidayah..:-)

Walaupun saya bukan warganegara, bahkan bukan PR kat Australia ni, tapi saya telah mengambil bahagian dalam poll di atas..:-) 

Saya menyokong Kevin Rudd..

Tapi pendapat saya ballot esok Kevin Rudd akan dikalahkan oleh Julia Gillard.

Kita tengok esok apa jadi ya..

Anda pikir siapa yang menang?

Pikir saja.. lagi banyak pikir lagi kuat otak kita..