Monday, November 9, 2015

Woolwoths Melbourne

Melbourne...

Hari ni teringat pulak hari2 best saya di Melbourne. Dulu2 saya selalu pergi ke 3 supermarket kalau nak beli barang.. ALDI yang murah 30 Dollar dah boleh dapat banyak barang. Air susu kotak 1Liter harga baru AUD1.. Tak situ takda disediakan plastik. Tapi ada kotak2 yang dah dipotong2 so kita beli bubuhlah barang dalam kotak dan bawaklah balik rumah..

Lagi satu saya suka ke Coles.. Best sungguh  beli macam2 lepas tu simpan resit  harga potongan untuk beli minyak kereka. Belanja AUD30 satu resit dapat discount 4cent per liter untuk minyak..

Lagi satu say suka ke Woolworths.. Sini lagi murah dari Coles. Saya jadi ahli dengan kad keahlian free. Tiap kali beli AUD30 dapat 4cen discount juga minyak tapi dengan cara swipe card.. bukan resit macam Coles ..

Hari ini 9 November 2015, selepas saya meninggalkan bumi Melbourne yang indah pada 1 Disember 2012.

Selepas hampir 3 tahu, kad membership Woolwoths  saya masih valid lagi rupanya.. oo rindunya...


Your card number: 99344491058777






 Ohh Melbourne... hatiku masih di sana...

Nikmat yang sungguh terindah. Saya nak bukukanlah  semua kenangan saya di Melbourne dan tengah mencari tajuk yang sesuai.... apa ye..

Travelog Melboure..
Travelog Mengejar Kejayaan..
Catatan Diary Perjalanan Indah..
Melbourne.. Ku ingin berjumpamu...
Ohh Melbourne.. indahnya di sana..
Ku ingin ke sana .. Melbourne ku..:-)


Apa ye???