Friday, April 16, 2010

Apple Picking

Sabtu 10 April, jalan-jalan lagi..

Kali ini 5 keluarga ke tempat apple and strawberry picking..
Bestnya..

Nak beli tak apple ni? Saya tengah kutip ni... RM 3 sekilo... hehe..

Aisyah dengan Hana ketawa sakan.. apa sembang budak dua orang tu??

Lepas Apple, kami ke strawberry pulak..

Gembiranya kanak-kanak ini...

Subhanallah... first time saya tengok pokok strawberry.. keciknya pokok dia.. Yang ada dalam gambar tu tangan saya ler.. tengah petik buah strawberry...

Kami keluar jam 10.45pagi, dan pergi beberapa tempat, ambik apple, berhenti makan di Park, bagi kanak-kanak main kat play ground. Lepas tu solat jemaah sama-sama.. Lepas makan, pegi kutip strawberry. Jam 5.40 ptg, kami balik rumah masing-masing.

Alhamdulillah...
Terima kasih pada ALlah atas segala nikmaat dalam hidup ini..

p/s Setiap kali berjalan-jalan, malamnya saya akan tidur jam 2 pagi, cover balik masa untuk belajar yang saya luangkan untuk berjalan dengan Abah dan Aisyah.. belajar dan terus belajar.. mudahkanlah wahai Allah..