Tuesday, December 15, 2009

My Beloved

My handsome Brother..

Akhirnya saya dapat gambar my adik yang kawin hari tu, saya dapat dari facebook kawan dia Arman.. Janji nak email gambar sampai sudah tak email.. Apara..hehe.. Nasib baik saya dapat selepas menggodek-godek facebook kawan dia..

My adik ni nama dia Muhammad Fitri. Lahir hari raya aidil fitri 28 tahun lepas. Tapi kita orang panggil dia Idie.. Agaknya sebab idil fitri agaknya, so pendek lagi jadi Die..

Masa Aisyah kecik, saya selalu pasang CD zikir Akil Hayy. Masa Aisyah umur 3 tahun dia tengok Ayah Die pakai jubah putih dan kain serban (macam ayah saya tu tapi letak atas kepala cam tudung..Aisyah kata ..'Ayah Die ni macam Ustaz Akil Hayy ler , tapi Ayah Die lagi comel ler...'

My beloved Idie. Disebelahnya my beloved Ayah..




Ni pengantin perempuannyer.. Namanya Siti...

Cantiknya dua-dua orang...

Kita orang di Melbourne tak sempat kenal...

Kepada Idi dan Siti..

Semoga bahagia selalu, semoga menjadi pasangan yang soleh dan solehah dan semoga dapat membina rumah tangga yang bahagia dan aman sejahtera, di dunia dan di akhirat. amin

SELAMAT PENGANTIN BARU...